Massage mot värkande nacke

Har haft så ont i nacken det senaste, varit helt otroligt stel i nacken och det är så jobbigt. Vet inte riktigt hur jag ska bli av med det. Har fått tipset om att gå på massage men har aldrig varit på det tidigare så vet inte hur det blir. Känns inte så lockande med tanke på att jag nu knappt kan vrida på nacken utan att det gör ont och att då ha någon som masserar och knådar nacken, kommer inte det bara göra så att det gör ännu mer ont? Kanske inte.

Alla som jag har pratat med har tipsat om massage och sagt att det ska vara så bra så kanske borde jag faktiskt testa på det. Jag menar vad har jag att förlora på det, ingenting egentligen, så det kanske är det jag ska göra då. Att gå och få gjort min behandling i massage på Walk With Passion och förhoppningsvis så kommer det att göra gott och få det onda att släppa. Håller tummarna för det.

Får väl ta och ringa dem imorgon, om det inte känns bättre i nacken då, för nu har jag gått runt och haft ont i nacken i över en vecka och det börjar bli väldigt jobbigt. Så känns som att massage kanske faktiskt är den enda riktiga lösningen, så får väl testa på det där på Walk With Passion och så får det gå som det går