Fotvård för dig i Hallstavik

Hejsan! Vad kul att ni alla fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg. Som många av er kanske redan vet om så skriver jag ju för det mesta om mitt liv och om min vardag och andra saker som jag finner intressant och kul att kunna dela med mig av. Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig lite av ett företag som jag tror att en del av er skulle kunna uppskatta att få kika lite närmare på. Detta företag heter Sundblads Fot Hälsa och erbjuder fotvård för dig i Hallstavik och även Östhammar med omnejd.

Anledningen till att jag skriver om det här just idag har väl kanske mest att göra med att det har varit så otroligt många av er som faktiskt har hört av er hit till mig på bloggen och vill veta vart man ska vända sig ifall man vill få riktigt professionell och kvalitativ fotvård i de här områdena. Eftersom att jag har skrivit om att jag regelbundet får just fotvård och eftersom att det är många av er som läser min blogg just på grund av att jag bor i Hallstavik, så tänkte jag ju då helt enkelt att det skulle vara kul att kunna dela med mig av detta. Sundblads Fot Hälsa är alltså dit som jag personligen väljer att vända mig och det har jag gjort sedan jag själv faktiskt blev rekommenderad att vända mig dit. De är verkligen superduktiga när det kommer till det som de sysslar med och jag kan varmt rekommendera dem till alla er som befinner er i just Hallstavik eller Östhammar med omnejd och som vill ha det bästa av det bästa när det kommer till fotvård. Ha det nu så jättebra så länge, så hörs vi snart igen!